Werkzoekenden
Als wij je wensen weten gaan we ons best doen om deze te vervullen. Wij doen wat we beloven en staan voor eerlijk en oprecht werkgeverschap. Er zijn mogelijkheden genoeg als we je droombaan hebben gevonden. Dit geldt ook voor ZZP-ers. Op zoek naar een nieuwe opdracht? Laat het ons weten.
Opdrachtgever

Graag gaan wij de uitdaging aan om ook voor jou op jacht te gaan. Zoek je een tijdelijke medewerker? Dan kan het via onze Uitzend- en/of Detacheringsformule. Maar ook voor structurele personele oplossingen kun je bij ons terecht via onze Werving & Selectie formule.

Op zoek naar (ander) werk of naar flexibele vakkrachten?

Dan ben je hier aan het goede adres!

 

Skua Werkt is het intermediair wat zich als een jager in lucht richt op jouw vraagstuk. In 2019 hebben wij aangegeven dat wij ons primair richten om mee te werken aan een positieve ENERGIETRANSITIE. SKUA WERKT weet dat dit essentieel is voor de generatie na ons.

Natuurlijk vergeten wij ons verleden niet en kun je ons nog steeds benaderen in overige branches. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat dit jachtveld verandert en dat de prooi zich maar moeilijk laat vinden en schaars is. Via onze no-nonsense mentaliteit en jachtinstinct weten wij toch vaak verrassende resultaten te boeken.

. . . . . daag ons uit om ook voor jou resultaten te boeken.